Corpia logo

ANSÖK OM FÖRETAGSLÅN GENOM CORPIA

Corpia har valt att enbart rikta sig in på företagslån. Företaget etablerades under år 2012 och har sedan dess hjälpt aktiebolag i Sverige att skaffa sig mer kapital för att kunna få sin verksamhet att växa sig större.I dagsläget har Coripa en obligation med en ram på hela 150 miljoner SEK. Det innebär att bolaget kan erbjuda företagslån som är  stora. Om du har ett aktiebolag kan du låna upp till 3 miljoner kronor.

Corpia AB företagskredit

Corpia riktar sig främst till företag som är medelstora eller små. De tillhandahåller en effektiv online plattform som man kan använda sig av för både ansökning, information och återbetalning av företagslånet.Ovanstående garanterar att låntagare kan ha fullständig kontroll över inbetalningar och skulder på ett tryggt och säkert sätt. Bolaget använder sig av en faktura som skickas ut månadsvis. 

Lista

  • Max belopp: 3 000 000 kr

  • Inget krav på säkerhet

  • Återbetalningstid: 2-36 mån

  • Utan UC: Nej

Ansök nu

VEM KAN LÅNA?

För det första gäller det att bolagsformen är ett aktiebolag. Corpia riktar sig inte till handelsbolag, enskilda bolag eller kommanditbolag.

Aktiebolaget ska vara aktivt och registrerat i Sverige och du ska kunna presentera en viss kredit. Du använder dig av ett mobilt BankID under ansökan.Förutom bolagsform behöver du även uppfylla nedanstående regler och villkor.

HUR MYCKET KAN JAG LÅNA?

Hur mycket ett företag får låna beror för på vilken kreditrating ni har. Beloppet kan således variera väldigt  från företag till företag. Detta leder till att du har möjlighet att få ett större belopp beviljat. Skulle det däremot vara så att ratingen ligger mellan 15-39 så är det svårare att få ett företagslån. Det kan dock fortfarande fungera, men då gäller det att du kan lämna någon form av säkerhet. För rating mellan 0-14 är risken mycket stor att du får avslag på ansökan. Som mest kan du få ett lån beviljat på 3 miljoner svenska kronor.


Så här går du tillväga:

Att ansöka om ett företagslån hos Corpia är barnsligt enkelt. Du behöver endast fylla i dina uppgifter och hur mycket du vill låna och hur lång löptid. Du använder dig sedan av ditt BankID.När ansökan kommer in till Corpia kommer den bearbetas och du får feedback omgående, om lånet blir beviljat så kommer pengarna att skickas till ditt företagskonto. Du får ej ha någon betalningsanmärkning på företaget eller skuld hos Kronofogden för att din ansökan ska kunna gå igenom. Du måste också se till att ditt företag har varit verksamt under minst 1 år och ha en lägsta omsättning på 2 miljoner kronor om året.