Creddo logo

JÄMFÖR FÖRETAGSLÅN VIA CREDDO

De flesta företagare uppnår en sådan punkt att de behöver investera på allvar. Men de är långt ifrån att ha de likvida medlen som krävs för att göra nödvändiga investeringar, därför behöver man ett företagslån. Utlåningsvillkoren i olika banker kan se helt annorlunda ut, både vad gäller räntor och återbetalningsperiod. Creddo kreditmäklare listas här. Med en gratis jämförelse av företagsslån kan du få flera alternativ - men bara en kreditupplysnings rapport är utarbetad. Creddo är en så kallad låneförmedlare som fokuserar sig på lån för företag. De har kontakt med ledande kreditgivare i Sverige och sammanställer olika låneförslag, så att du slipper ansöka om företagslån hos var och en av dem själv. Tjänsten kostar dig ingenting..

MÅNGA LÅNEFÖRSLAG MEN EN KREDITUPPLYSNING

Tack vare Creddos tjänst kan du få flera låneförslag samtidig som bara en kreditupplysning görs. Du behåller därför din kreditvärdighet, som annars kan påverkas när man genomgår för många kreditprövningar. Hos Creddo kan du jämföra företagslån från 10 000 till 10 000 000 kronor. Du kan också välja en återbetalningstid från 1 månad till 5 år.

Lista

  • Max belopp: 10 000 000 kr

  • Inget krav på säkerhet

  • Startavgift: 0 kr

  • Utan UC: Nej

Ansök nu

HUR FÅR JAG ETT FÖRETAGSLÅN?


Villkoren för företagslån ser annorlunda ut beroende på hur ett företags helhet ser ut. Creddos partners gör en helhetsbedömning av företaget för att se vilka återbetalnings möjligheter de har. Att komplettera ansökan om balansräkning och resultaträkning och att ha en borgensman ökar chansen att få ett företagslån. Ur teknisk synvinkel måste du ha ett enskilt företag, ett aktiebolag, ett kommersiellt företag eller ett aktiebolag för att kunna ansöka om ett företagslån genom Creddo. De flesta av Creddos samarberspartenrs kräver personliga garantier för att kunna bevilja företagslån.