Fakturino logo

Företagslån hos Fakturino

Företag som letar efter lämpliga finansiella alternativ för att växa kan ta en titt på erbjudanden från Fakturino. De jämför företagslån, fakturafinansiering och företagsleasing för att kunna ge bästa möjliga erbjudande till företagskunder. Kunder gör ansökningar på deras plattform online.

INFO OM FAKTURINO

Som vi alla vet har företag olika slags behov i samband med finansiering, beroende på verksamhet och storlek. Tidigare var det svårt för företag att hitta en bra lösning för finansiering. Ett stort antal företag tvingades till att ta dyra lån och krediter.

När Fakturino startades år 2013 så var målet att försöka undvika sådana slags problem som företag brukar uppleva. De var en av de första oberoende digitala aktörer som började ställa finansinstitut och banker mot varandra. En företagare som utnyttjar deras tjänsteplattform slipper slösa tid och energi på att kontakta banker och långivare på egen hand, eftersom anbuden levereras direkt via Fakturino.

Sedan starten har företaget fortsatt att växa. Idag är Fakturino  en del av Bonnier News och den främsta verksamheten är inriktad på Sverige och Norge. Massor av företag har redan fått hjälp.

Lista

  • Max belopp: 60 000 000 kr

  • Ingen säkerhet krävs

  • Startavgift: 0 kr

  • Utan UC: Nej

Ansök nu

Fakturinos tjänster

Fakturino erbjuer olika finansieringsformer som riktar sig till företag som kan ansökas genom deras plattform. Det enda kravet är att företaget fakturerar sin försäljning. Vanligtvis tar det inte mer än 24 timmar att få ett svar, men ofta går det ännu snabbare.

Efter det att ett företag har valt ett erbjudande brukar pengarna betalas ut inom någon bankdag från att avtalet har tecknats. Fakturino ser gärna att man kontaktar dem om man har frågor eller vill ha hjälp av deras experter.

Företagslån

Företagslån är en kredit eller ett lån där ett företag är en låntagare. Det kan omfatta reverslån, lagerfinansiering eller leveranskredit. Den här tjänsten är tillgänglig för alla företagsformer. Det viktiga är bra betalningsförmåga och bankerna föredrar konkreta siffror framför spekulativa framtidsprognoser.

I många fall behövs någon form av säkerhet för företagslånet, särskilt för en nystartad firma eller ett nytt affärsområde som banker och kreditgivare upplever som riskabelt. Ju bättre ekonomiska förutsättningar man har, desto bättre ränta är det möjligt att få.