Fedelta

FÖRETAGSLÅN GENOM FEDELTA

Egenföretagare kan ibland behöva få tillgång till finansieringsmöjligheter. Det kan handla om en investering som måste göras eller inköp av varor för att kunna hantera större ordrar som kan dyka upp. Ett företag har ofta mycket av sitt kapital bundet i varor och det kan komma tillfällen då pengar behöver lösgöras för att klara av olika utgifter. Fedelta Finance AB är registrerat som ett finansiellt institut hos Finansinspektionen. Företagslånen är flexibla, vilket innebär att du när som helst kan betala tillbaka hela summan.

ANSÖK OM FÖRETAGSLÅN

Hos Fedelta kommer en digital process hantera större delar av din ansökan. Du väljer helt enkelt det önskade lånebeloppet mellan 25 000 kr upp till 500 000 kr och återbetalningstid. Återbetalningstiden kan variera mellan 6 månader upp till 12 månader. Efter du ansökt sker en kreditbedömning med Creditsafe och det sänds inte ut någon omfrågekopia, alltså går kreditbedömningen ej genom UC.

Blir din låneansökan godkänd betalas pengarna ut oftast inom 24 timmar men helgdagar och bankernas transaktionstider kan påverka.

Varje ansökan behandlas individuellt och företagets återbetalningsförmåga är helt klart avgörande för om lånet blir beviljat eller inte. Fedelta försöker alltid se till helheten så därför kan det vara möjligt att trots någon enstaka betalningsanmärkning, ändå få ett företagslån.

Fedelta har inga några dolda avgifter. Inga avgifter, uppläggningsavgifter,administrativa avgifter eller andra knepiga avgifter. Det enda som tillkommer på ditt lån är en månadsavgift för själva företagslånet, månadsavgiften är helt momsbefriad. Månadsavgiften bestäms i samband med kreditbedömningen och är istället för ränta på lånet. Du lånar således pengar utan ränta och avgifter men med månadsavgift.

Lista

  • Max belopp: 1 000 000 kr

  • Ingen säkerhet krävs

  • Återbetalningstid: 6-36 mån

  • Utan UC: Ja

Ansök nu