FRODA logo

FRODA

Froda är ett företag som vill ge en möjlighet för småföretagare att växa och utvecklas vidare. De som arbetar på företaget har själva gedigen erfarenhet av att driva eget företag och kan därför sätta sig in i din situation på ett bra sätt. De erbjuder en lån tjänst för just småföretagare som är tydlig och enkel för att du ska kunna ta dig igenom lånprocessen. Lånen vänder sig främst till mindre företag och deras behov.

ANSÖKNINGSPROCESSEN

Låneansökan är lättförståelig och tar inte längre än ett par minuter. Du som företagare börjar med att fylla i hur hög årsomsättning ditt företag har på sin kortförsäljning. Fyll sedan i telefonnummer och e-post adress.Sedan ställs några korta frågor om ditt företag, när din ansökan är färdig, så kan du räkna med att få svar inom högs 2 arbetsdagar. Du kan även läsa räkneexemplet som finns på ansökningssidan om du vill se vad ett lån kan kosta. 

Lista

  • Max belopp: 2 000 000 kr

  • Ingen säkerhet krävs

  • Återbetalningstid: 1-24 mån

  • Utan UC: Ja

Ansök nu

FAKTA OM LÅNET

Företaget erbjuder ett förskott på din verksamhets kortförsäljningar. En ansökan tar cirka 7 minuter att fylla i och du får svar inom 48 timmar. Utbetalning sker i direkt med beviljat lån och tar vanligtvis en bankdag beroende på vilken bank det är och utbetalningsreglerna för respektive bank. Pengarna används till ditt företags unika behov. Lånet är avsett för dig som företagare som får intäkter varje månad genom kortbetalningar. Lånet har ett fast pris tack vare det undviker man dolda avgifter. Man kan låna upp till en månadsomsättning och du behöver ingen personlig borgen. Ditt företag bör få de flesta av sina intäkter genom just kortförsäljning, annars kan lånesumman bli väldigt låg. Det spelar ingen roll vilken verksamhet du driver. Vill du veta mer om Froda så svarar de mer än gärna på frågor.. Froda ägs av Monetise Capital som ägs av sina ursprungliga grundare Oliver Mohseni som är VD och Nicklas Storåkers.