KOMPAR logo

KOMPAR

Kompar är ett företag som grundades år 2018 och är således väldigt nytt på marknaden. Här fokuserar man på finansiering och företagande och erbjuder således företagslån till både mindre och större företag. För att så många som möjligt ska kunna använda sig av tjänsterna som företaget erbjuder är de helt gratis. Det viktigaste för Kompar är att du som kund får den bästa upplevelsen när du är på jakt efter en bra finansiering som passar för just ditt företag.

Tjänster

Är du företagare och på jakt efter ett sätt att finansiera eller få in mer kapital till din verksamhet? Då kan Kompar vara precis vad du letar efter. Företaget erbjuder möjlighet för dig att snabbt och enkelt kunna jämföra mellan olika långivare för att hitta det bästa företagslånet.

Den enda du behöver göra är en snabb och kostnadsfri ansökan över nätet och därefter invänta svar från flera banker och långivare. På så sätt kan du i lugn och ro gå igenom dina erbjudanden och se vilken aktör som har de mest förmånliga villkoren.

Förutom företagslån så erbjuder Kompar även två andra tjänster. Här kan du nämligen också få hjälp med leasing för företag och factoring. För att få hjälp att använda tjänsterna fyller du bara i ditt telefonnummer och väntar därefter på att bli kontaktad av en kunnig rådgivare.

Lista

  • Max belopp: 7 000 000 kr

  • Ingen säkerhet krävs

  • Återbetalningstid: 3-60 mån

  • Utan UC: Nej

Ansök nu

Lånevillkor

Precis som när det kommer till alla typer av lån så har Kompar villkor som måste uppfyllas för att du ska få låna pengar. Här kan du ansöka om ett företagslån på hela 5 000 000 kronor och räntan sätts utifrån vilka förutsättningar just ditt företag har.

Räntan är ingenting som du kan se innan du ansöker, utan något du får nys om efter att ansökan har skickats in och banker har erbjudit dig olika förslag. Kom ihåg att en ansökan aldrig är bindande. Det betyder att du kan gå igenom lånen som du har erbjudits och därefter välja ett att gå vidare med eller avstå från alla alternativ.

Vem kan ansöka hos Kompar?

Vem kan ansöka hos Kompar?Det spelar ingen roll om du har ett stort eller litet företag när du vill ansöka om ett företagslån hos Kompar. Det har heller ingen betydelse hur gammalt ditt företag är eller vilken bolagsform du har. Både handelsbolag, enskilda firmor, kommanditbolag och aktiebolag kan ansöka och få lån beviljade.

När du har gjort en ansökan om lån kommer en kreditupplysning att tas på dig eller ditt företag. Om du vill hitta en långivare eller bank som erbjuder lån utan UC så är även detta en tjänst som Kompar erbjuder. Observera att detta dock är något som du behöver meddela Kompar om innan du gör din ansökan, t.ex. genom att kontakta en rådgivare på support.