KREA loog

LÅNA TILL DITT FÖRETAG MED KREA

Krea är en långivare som specialiserat sig på jämförelser av företagslån. Genom mångårig erfarenhet, breda kunskaper och en vision om att hjälpa även nystartade företag är Krea ett tryggt alternativ när du behöver ett företagslån.

Själva ansökningsprocessen tar inte mer än några minuter och därefter får du förslag från upp till 16 lika långivare. Krea erbjuder därför en enkel, smidig och effektiv tjänst som gör det möjligt att hitta rätt lån med minimal ansträngning.

SÅ FUNGERAR KREA:

Det tar bara 2 minuter att fylla i ansökningsformuläret på hemsidan, där väljer man även det önskade beloppet på upp till 2 000 000 kronor. Nästa steg är att  jämföra offerterna och villkoren från olika långivare som du får inom cirka 24 timmar. För att man ska kunna få låneerbjudanden görs först en kreditprövning genom UC. Hos Kreas sker dock endast en enda kreditprövning.

Lista

  • Max belopp: 5 000 000 kr

  • Inget krav på säkerhet

  • Startavgift: 0 kr

  • Utan UC: Nej

Ansök nu

KRAV FÖR LÅNTAGARE

Som många andra nya långivare satsar Krea på att hjälpa egenföretagare oberoende hur länge de har varit verksamma på marknaden. Krea har som målsättning att hjälpa även de företag som har lite sämre intäkter. Krea ställer följande krav:

UTBETALNING OCH ÅTERBETALNING

Kreas kunder behöver ej vänta länge på att få utbetalning av sitt lån, om de tecknar avtalet i tid kan de få pengarna till och med samma dag. När det gäller återbetalning betalas det belopp som du kommit överens om med långivaren och som tecknas i avtalet.

Du kan också välja att återbetala hela beloppet i förväg vilket ofta är kostnadsfritt. Men det finns ett par företag som begär en avgift för det.