Lendo logo

Lendo

Lendo är ett av mest välkända kreditföretagen på den svenska marknaden. Efter många reklamkampanjer på TV och radio är det få som inte hört talas om det Schibsted ägda bolaget. Schibsted har i nuläget cirka 7 000 anställda och driver sin verksamhet i över 25 länder.Lendo som agerar som lånemäklare på kreditmarknaden sedan år 2007 är ett dotterbolag till Schibsted.

Lendo skiljer sig från de övriga banker som erbjuder privatlån eftersom de helt enkelt är en marknadsplats där lånegivare och lånetagare sammankopplas.Via Lendo registreras  endast en UC förfrågan oberoende hur många företag som erbjuder ditt företag ett lån. Hos Lendo kan man ansöka om lån mellan 10 000 kr – 600 000 k,  25 st banker anslutna till tjänsten som till exempel: Swedbank, Santander bank och Ikano Bank.

FÖRETAGSLÅN MED LENDO

Lendo erbjuder även en förmedling av företagslån sedan en tid tillbaka. Genom ett samarbete med 8 banker kan ditt företag få tillgång till ett varierande utbud av offerter. Lendo erbjuder lånebelopp mellan 50 000 – 500 000 kr med valfri återbetalningstid.

Lista

  • Max belopp: 2 000 000 kr

  • Ingen säkerhet krävs

  • Återbetalningstid: 6-60 mån

  • Utan UC: Nej

Ansök nu

Lendo företagslån

Om du har många dyra mindre lån rekommenderar vi att du slår ihop dem till  ett större lån. Den stora fördelen är att man i allmänhet alltid kan förhandla fram en bättre ränta än med mindre lån. På Lendo kan du samla dina små lån. Detta görs enkelt i applikationen. Markera rutan "Minska mina lån" så visas en kontroll där du kan ange hur mycket av det avsedda lånet som består av befintliga lån och för vilka du vill omförhandla kostnaden.