Mynt logo

MYNT –  FINANSIERING FÖR FÖRETAG

Företaget är en långivare som inriktar sig på att erbjuda företag lösningar för finansiering. Deras grundläggande mål är att nå ut till alla företag i sverige, oavsett form,för att de  ska få möjligheten att låna pengar och på så vis utveckla sina verksamheter. Det spelar därför ingen roll om du är egenföretagare, har ett kommanditbolag, aktiebolag eller handelsbolag.

SÅ FUNGERAR MYNT:

I fall du bestämmer dig för att ansöka om företagslån hos Mynt börjar du med att fylla i ansökningsformuläret och du identifierar dig via din företagsbank. Sedan får du genast ett besked om hur mycket pengar du skulle kunna låna, detta kallas låneutrymme, och hela processen tar inte mer än cirka 5 minuter. Företagslånet som erbjuds av Mynt fungerar som ett slags kreditkort, med andra ord har du tillgång till ett visst belopp, men du väljer själv om du vill göra uttag och på vilka belopp.

Lista

  • Max belopp: 1 000 000 kr

  • Ingen säkerhet krävs

  • Återbetalningstid: 1-18 mån

  • Utan UC: Ja

Ansök nu

FÖRDELAR MED LÅNTAGNING VIA MYNT

Flexibla lösningar
Av den anledningen att alla företag är olika erbjuder Mynt en slags flexibilitet när det gäller form av lån och återbetalnigstid. Det finns möjligheter till att ta företagslån och fakturafinansiering och du återbetalar lånet inom 1 – 18 månader beroende på låneform. Du kan också ta ut flera lån så länge de inte överstiger din  kreditgräns.

SNABBA ANSÖKNINGAR OCH UTBETALNINGAR

Ansökningsprocessen om lån och sedan att fåbesked tar inte mer än tre minuter hos Mynt. Det är snabbare än hos många andra långivare och det är en stor fördel. Dessutom sker utbetalningarna väldigt snabbt och generellt får du pengarna inom 24 timmar efter en inskickad ansökan.

Företagets vision
Mynt grundades år 2017 och grundarna av företaget har både mångåriga erfarenheter och breda kunskaper inom branschen och är dessutom medvetna om hur svårt det kan vara att bli beviljad lån som företagare. I synnerhet om man startat en verksamhet nyligen. Mynts mål är att göra utlåningen mer rättvis, så att även de mindre och nyare företagen ska få en chans att låna och på så expandera.