OPR Foretagslan logo

PRIVATLÅN OCH FÖRETAGSLÅN MED OPR

OPR är ett företag som tillhandahåller en smart finansieringslösning till dig som egenföretagare och även till privatpersoner via deras privatlån. En ansökan sker snabbt och du får svar samma dag om ansökan kommer in innan klockan 16.00 på vardagar. OPR ägs i grunden av det finska finansieringsbolaget OPR-Vaakus Oy som grundades år 2005, men drivs i Sverige av OPR-Finance som har sitt huvudsäte i Stockholm.

ANSÖK OM FÖRETAGSLÅN HOS OPR


OPR-företagslån ger företagare större flexibilitet när det gäller att driva sin verksamhet. Om du ofta har oförutsägbara ekonomiska svårigheter eller oregelbundna kassaflöden, kan ett OPR-lån vara rätt för dig. Lånen sträcker sig från 30 000 till 500 000 med en återbetalningsperiod på 1 till 12 månader. OPR Företagslån är ett svenskt företag på kreditmarknaden som övervakas av Finansinspektionen. Företaget förvaltas av OPR-Finance AB, som ägs av det finska finansbolaget OPR-Vakuus Oy. Sedan företaget grundades år 2005 har över 300 000 kunder fått stöd i olika typer av finansiering. Förutom företagsfinansiering har OPR-Vaakus Oy även filialer inom betalningslösningar för onlinebutiker, finansiering för privatpersoner och en innovativ investeringstjänst riktad mot privata investerare.

Lista

  • Max belopp: 500 000 kr

  • Ingen säkerhet krävs

  • Återbetalningstid: 3-12 mån

  • Utan UC: Ja

Ansök nu

LÅN FÖR PRIVATPERSONER HOS OPR

OPR Privatlån är avsett för dig som vill låna mellan 10 000 till 100 000 kronor och få besked direkt. Återbetalningstiden väljer du själv och ligger mellan 1-5 år.

Krav för att få låna med OPR:
-
Inga betalningsanmärkningar
- Du måste vara mellan 20-70 år
- Fast årsinkomst om 120 000 kronor
- Du måste ha mobilt BankID

FÖRETAGSLÅN HOS OPR

Priset på ett lånet är klar och tydligt,  inga dolda avgifter finns och du har en klar uppfattning om hur ditt lån kommer att se ut. Man kan ansöka om ett lån från 30 000 till 500 000 SEK och upp till 12 månader. Varje månad sker en fakturering på samma belopp, enligt återbetalningsplanen. Om du vill få ett svar på din låneansökan samma dag bör du överväga att skicka in den före klockan 16 måndag till fredag. Ett företag som ansöker om ett lån måste ha god kreditvärdighet och vara registrerad i det svenska företagsregistrerings systemet. Den som agerar som borgenär får ej ha några betalningsanmärkningar och måste vara en svensk medborgare. Lånet har en fast kostnad som inkluderar alla avgifter för lånet.  Vid en ansökan med borgensman så signeras ansökan med digitalt Bank ID. För att ett lån ska bli beviljat krävs det att du som privatperson och att företaget har en god kreditvärdighet, förutom det måste naturligtvis de andra kraven också vara uppfyllda.