Svea ekonomi logo

LÅNA TILLSAMMANS MED SVEA EKONOMI

Svea Ekonomi är ett kreditmarknadsbolag som har alla erforderliga tillstånd från Finansinspektionen. Bolaget har varit verksamt sedan 2004 och sätet är i Stockholm.Svea Ekonomi har verksamhet inom såväl inlåning som utlåning. Sparprodukterna inkluderar både sparkonton och kapitalkonton medan låneprodukterna omfattar tre olika typer av privatlån utan säkerhet, bolån samt företagslån

PRIVATLÅN

Företaget erbjuder tre typer av lån utan säkerhet. Det som skiljer dem åt är framför allt högsta möjliga lånebelopp samt villkoren för att få låna.Stora lånet är ett klassiskt privatlån på mellan 16 000 – 400 000 kr med en låneperiod på mellan 2-15 år. Lilla lånet är ett blancolån som är tänkt att vara ett alternativ till sms-lån/snabblån.

Minsta respektive högsta lånebelopp är 2000 kr respektive 15 000 kr och låneperioden är 2-10 år. Speciallånet är just precis lite speciellt eftersom en betalningsanmärkning inte är ett hinder för att få ett lån. Du kan låna mellan 2000 – 100 000 kr med speciallånet under 2-15 år.

Lista

  • Max belopp: 1 000 000 kr

  • Inget krav på säkerhet

  • Startavgift: 995 kr

  • Utan UC: Nej

Ansök nu

HUR FUNGERAR SVEA EKONOMI PRIVATLÅN?

Svea Ekonomi har en okomplicerad ansökningsprocess som är helt och hållet onlinebaserad. Du börjar med att välja bland de 3 typerna av privatlån som du vill ansöka om för att sedan fylla i ett ansökningsformulär.I formuläret anger du person- och inkomstuppgifterna. Det finns också en möjlighet att ansöka med en medsökande. Vilket kan vara en fördel att göra det då dina chanser att få ditt önskade lån ökar i ganska stor utsträckning. När du är nöjd med ansökan skickar du in den till Svea Ekonomi för handläggning. I handläggningen använder sig Svea Ekonomi av dina angivna uppgifter tillsammans med uppgifter från en kreditupplysning från UC för att se om du kan beviljas ett lån och vilken räntesats som ska gälla. Samtidigt som du får beskedet skickar Svea Ekonomi ett skuldebrev hem till dig. Brevet ska du underteckna och sedan skicka tillbaka det. Inom 3-5 dagar efter att skuldebrevet har kommit, kommer pengarna att betalas ut till dig. De kostnader som tillkommer, förutom amortering och ränta, är en uppläggningsavgift på 495-795 kr  och en administrativ månatlig avgift på 18 kr.

SVEA EKONOMI FÖRETAGSLÅN

Svea ekonomi erbjuder även företagslån, produkten heter Företagskredit ocht vänder sig till företagare som har behov av en företagskredit löpande för investeringar. Du kan låna upp till 1 000 000 kr och man betalar en månadsränta som uppgår på 820 kronor/månad för en utnyttjad kredit på 100 000 kronor med borgen samt 1 490 kronor/månad för en lika stor kredit utan borgen. För en outnyttjad kredit betalar ni endast 195 kronor/månad.