Aros Kapital

Företagslån hos Aros Kapital

Aros kapita startades år 2004 och har sitt kontor. De har kreditmarknadstillstånd från Finansinspektionen. Aros kapital är specialiserade på just företagsfinansiering för små och medelstora företag. De är verksamma inom 5 affärsområden. Företagslån, fakturaköp, leasing, inkasso samt juridisk rådgivning åt företagare i Sverige. Aros kapital är inte en vanlig bank, bolaget styrs av entreprenörer och innovation är en viktig grundsten i verksamheten. De erbjuder företagslån på upp till 500 000 kronor för småföretagare som behöver yttre finansiering snabbt och utan krångel.

Det som kännetecknar Aros kapitals företagslån är att det ska vara en snabb lösning för dig. Efter att du har gjort ansökan får du besked samma dag om du beviljas lånet, utbetalning görs mycket snabbt. Aros kapital är en partner som hjälper ditt företag att växa och inte endast en bank som bryr sig om din amortering . Räntan på lånet ligger normalt sett mellan 0,8-1,4 % per månad. För företagslån upp till 500 000 kr behövs ingen borgen.

AROS KAPITAL TJÄNSTER

Fakturaköp

När du säljer dina fakturor till Aros kapital får du betalt direkt och hela kreditrisken tas över av dem, oavsett faktura typ.En stor fördel med att använda deras fakturatjänst är att de tar hela kreditrisken vilket många andra banker inte gör.

Leasingtjänster

Aros erbjuder en leasingtjänst där du mer eller mindre kan leasa det mesta till exempel. bil, mobiltelefon eller andra verktyg som du behöver i din verksamhet. Du får allt samlat på ett och samma ställe. Ditt företag får skräddarsydda och förmånliga avtal, personlig service och enkel hantering.

Lista

  • Max belopp: 600 000 kr

  • Ingen säkerhet krävs

  • Återbetalningstid: 12-36 mån

  • Utan UC: Nej

Ansök nu

Inkasso

Känner du att du har svårt att få betalt av dina kunder? Då kan Aros inkassotjänst vara en god lösning vara något för dig.. Aros kapital ger dig personlig service och hanterar alla ärenden på ett affärsmässigt sätt så att du bibehåller en god kundrelation, samtidigt som du får dina pengar.

Juridisk rådgivning

Aros kan även hjälpa till med rättsliga frågor i samband med ditt företag. De allra flesta småföretag behöver ofta få lite hjälp för att sköta det juridiska korrekt. Sedan år 2013 finns det juridiska tjänster som erbjuds genom Aros Law. Med Aros får du en juridisk partner som är specialiserad på bolagsrätt, affärsjuridik och tvistemålshantering.