Capitalbox logo

CApitalbox

Capital box, innan kända som Ferratum Business vänder sig till småföretagare som är i behov av att låna pengar till sina verksamheter. De har en positiv syn på investeringslån som gör att er verksamhet kan expandera. Deras ansökningsprocess är snabb och smidig. När en ansökan blir godkänd betalas pengarna in på ditt konto inom 24 timmar. Företagets främsta mål är att bevilja lån till små företag när de fått avslag hos storbankerna. Capitalbox.se har enkla, transparenta lånevillkor och betalningsplane planeras och grundas på ditt företags omsättning.

ANSÖKAN HOS CAPITALBOX

Capitalbox är medvetna om låntagning för små företag  är en tidskrävande och svår process. Det krävs mycket pappersarbete, säkerhet för lånet och mycket annat. Trots alla ansträngningar på bankens krav får småföretagare många gånger avslag. Capitalbox erbjuder hjälp från en erfaren specialist till sina kunder och kan bearbeta din ansökan och svara på eventuella frågor inom kort tid. De kräver ingen säkerhet för lånet. Ansökan är enkel och tar inte mer än ett par minuter att fylla i och skicka in online. Pengarna kommer att finnas på ditt kontot inom 24 timmar från det att din ansökan har blivit beviljad.

Lista

  • Max belopp: 2 000 000 kr

  • Inget krav på säkerhet

  • Återbetalningstid: 1-24 mån

  • Utan UC: Nej

Ansök nu

INFO OM LÅNET

Investeringslånet har en återbetalningstid på 6 till 9 månader och lånebeloppet varierar från 20 000 till 500 000 kronor. Faktureringen för lånet ske på en månads basis. Din låneansökan är inte bindande och det krävs ingen säkerhet i samband med låneansökan. Målet är att du ska få ditt lån utbetalt inom två dagar från det att du har skickat in ansökan online. En uppläggningsavgift på 2,5 % tillkommer av det ansökta lånebeloppet, är du redan kund så slipper du uppläggningsavgiften.Den genomsnittliga räntan på deras företagslån ligger runt 18 %. 

CAPITALBOX FÖRETAGSLÅN

För att ett beslut ska beviljas eller få avslag baseras inte en låneansökan enbart på kreditpoäng, men också på företagets kassaflöde. Ansökan är kostnadsfri och du förbinder dig inte på något sätt, du får också reda på exakt belopp som du har chans att låna samma dag som du ansöker. Har du lånat tidigare och ditt företag har visat upp en bra betalningsförmåga finns det möjlighet att få bättre villkor på lånet. Det finns inga dolda avgifter utan prissättningen hos Capitalbox är enkel och tydlig.