Qred logo

QRED FÖRETAGSLÅN

Qred Företagslån hjälper småföretagare att utvecklas genom att erbjuda företagslån med en fast månadsavgift och möjlighet att betala tillbaka lånet i förtid utan att betala extra avgifter. De är verksamma på marknaden sedan år 2015. Med sin verksamhet i fyra länder (Sverige, Finland, Danmark & Holland) har Qred på snabbt blivit ledande med sin utbredda närvaro. Qred är en perfekt lösning för dig som vill täcka tillfälligt behov av pengar. 

ANSÖKANS FÖRFARANDET 

Ansökan sker på nätet och tar 1 minut att slutföra, den är inte heller bindande. Du får besked från en handläggare inom 1 h och om allt ser bra ut och du godkänner erbjudandet, betalas pengarna ut redan samma dag.

Fördelar
+ Snabb och enkel ansökningsprocess
+ Besked efter 1 timme
+ Utbetalning samma dag
+ Möjlighet att återbetala i förtid utan extra kostnad
+ Inga uppläggningsavgifter, räntor eller andra dolda kostnader
+ Erbjuder lån med betalningsanmärkningar
+ Betala med Swish

Nackdelar
– Lånebelopp endast upp till 500 000 SEK
– Ej autogiro

Lista

  • Max belopp: 1 000 000 kr

  • Ingen säkerhet krävs

  • Återbetalningstid: 6-12 mån

  • Utan UC: Nej

Ansök nu

Fakta om lånet


Lånebeloppen som erbjuds är mellan 10 000 – 500 000 SEK. Låneperioden är 12 månader men du kan när som helst återbetala lånet utan extra avgifter. Du betalar alltså verkligen endast för den tid du använder pengarna. Detta är något som inte många andra långivare erbjuder. Kostnaden för lånet bestäms individuellt för varje kund baserat på företagets “Qred-score”. Qred använder sig inte av UC utan de använder Creditsafe för att inte påverka din kreditvärdighet privat eller när du t ex ska ansökan om andra lån, mm.